Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss]Mejai ranked

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez adc? a Ezreal to co kur.wa jest? support nie?

Nie kurw** jungler

jak jesteś ślepy i nie widzisz ze kupuje ap to się nie wypowiadaj tylko idź do okulisty.

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

@up naprawdę jesteś taki tępy czy tylko udajesz ? gdzie ty widzisz boty ? to bug graficzny ...

w każdym temacie tak piszesz. Masz reporta za spam

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Wiesz... zobacz na ich team to nie ma się co dziwić.

Podziękujcie teemo za carra.

Opublikowano

Hahha, na górze pisze " Razem przeciw SI " Zgadzam się w 100%

Opublikowano

Hahha, na górze pisze " Razem przeciw SI " Zgadzam się w 100%

Ta, też to właśnie zauważyłem.

Dobre ! :D

Opublikowano

Haha, gdybym ja był w ich teamie, i ja budował team ( przyjmijmy, że każdy ma identyczny skill w lolu) wygrałbym, ponieważ macie 3 AP + hybryda ( i tank ), troche MR, troche AP/AD wygrałbym i gg wp

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

A wiecie co? Ja bym wam wszystkim jakbym był moderatorem dał warny i byście już przymknęli swoje ryjki. Właśnie widzę, jaki Polska to naród. Więcej bez mózgów niż się spodziewałem, może nie jest zbyt profesjonalny. Ale zamiast hejtować to byście mogli napisać co i jak. A nie od razu wyzywacie siebie od idiotów. Ale no cóż, to w końcu Polska. Musisz być chyba sławny lub bardzo dobrze grać, i wtedy ktoś coś Ci miłego napiszę. :)

@5x up.

Nawet jeżeli nie ogarnia Akali, byłoby dobrze jakbyś mu poradził co i jak, a nie go od razu wyzywasz lub piszesz dziwne treści lub coś innego, naprawdę chłopcze. Ty myślisz czasami? Muszę chyba tak do Ciebie napisać bo inaczej nie daje rady. Jak jesteś takim profesjonalistą, to pokaż nam wszystkim jak się gra Akali. :)

Ezreal to adc, ale on miał na myśli że zamiast ADC kierował się pod ap i złożył medżaja. Moderatorze, prosiłbym Cię abyś zamknął ten temat. Ponieważ już się robi syf.

@Edit.

A powiedzcie mi, jakim cudem gra na botach i przeciwnicy Mają normalne Nicki? :) Tak jak kolega napisał,to jest zwykły bug graficzny. Który pojawia się większości graczom, i myślą że grali z botami. A tak naprawdę grali rankeda. Powtarzam jak mój wyżej przedmówca, to jest zwykły bug graficzny lola. Więc, przypatrzcie się zanim coś powiecie. : )

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Noo, ja nie raz , tak samo wygrałem rankeda bez adc albo Junglera. Ale w sumie, meta bez junglera jest ok . Masz przewage na linii. Ludzie nie doceniają gry bez junglera, bo z junglerm grają najlepsze druzyny to i oni muszą, a jak nie pickniesz junglera masz 4 reporty ^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...